Ürgebőr

Az a gyanús, aki nem gyanús

Soros György pénzeli a sorosozást is

2016. június 06. 22:23 - Ürgebőr

Két amerikai blog nagy leleplezése, akik a páholyok mélyére ástak

ovisgy_0.jpgSokan próbálták megfejteni, mi áll a kormányzati kommunikáció hirtelen jött, heveny sorosozása mögött. Az eddigi magyarázatok csak a felszínt karcolgatták, vagy éppen azt se. De már Seneca is megmondta, az igaz dolgokért mélyre kell ásni. Az ősforrások ma a web mélyén fakadnak, mi is ott találtunk rá a meglepő (de persze nem is olyan meglepő) válaszra, két magyar nyelvű amerikai blog gondos elemzése révén. De ne siessünk előre, menjünk szép sorban.

1. Az, hogy Orbán Viktor szabadkőműves, méghozzá a B’nai B’rit páholy tagja, Soros Györggyel együtt, gondolom, mindenkinek megvan, hiszen ezt az alapinformációt Posta Imre már évekkel ezelőtt mélyen belevéste

a tudjukkik világuralmi tervei megismerése iránt éhes lelkekbe.

2. Ezt az elemi tudásanyagot tovább bővítette a sokat sejtető nevű RevealHiddenReality (RHR) videóblog, amely megkereste, kik is szerepelnek közvetlenül Orbán Viktor mellett a magyar szabadkőműves páholytagok névsorában:

bnaibrit.png

Az RHR bloggere, Michael T., aki magát szerényen “az igaz prófétának” nevezi, éles szemmel kiszúrta, hogy Orbán Viktor legközelebbi páholytársa nem más, mint Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője. Na de, a szabadkőművesek között fokozatok vannak, ezt még a kezdők is betéve fújják (piramis-és-mindent-látó-szem-a-dollárbankjegyen). 

3. De ki lehet akkor Orbán Viktor és Németh Sándor főnöke? Persze, Orbánról azt a konspirációs-analfabéták is tudják, hogy Soros György zsebéből bújt ki (lásd még: oxfordi ösztöndíj).  Na de, vajon ki Németh Sándor főnöke? Nem, nem az, akiről a vidámvasárnapokon szokott beszélni, hanem az igazi.

Eltalálták: ASOROSGYÖRGY

rhr_soros.png

4. Hogyan lesz ebből mégis Soros-ellenes kampány? Ezt már egy másik amerikai magyar blog, a szintén tuti megfejtésekben utazó Amerikai Népszava (AN) fejti meg. Az AN bloggere már Magyarországon nagy leleplező volt, de igazán a tengerentúlon jött elemébe. Legfrissebb eszmefuttatásában megtalálta a mestertervet, amiből Habony Árpád felépítette a nagy antisoros akcióprogramot:

Udo Ulfkotte német újságíró "Megvásárolt újságírók" és "A menekültipar" című könyve tartalmazza azokat az összeesküvés-elméleteket a háttérhatalomról, Soros Györgyről és a menekültekről, amelyekre az Orbán-rendszer uszító kampánya épül.  

- írja az AN anoním szerzője, aki biztos kézzel mutat rá az Ulfkotte mögött megbúvó háttérhatalomra, aki nem más, mint Németh Sándor (naná!)

bl_zsidozas2.png

(kép forrás: Amerikai Népszava)

Értik: a tudjukikkel gyanúsan jóban lévő lelkész Orbán Viktor (páholytárs!) kezébe adja a mindent-tudó-könyvet, amivel úgy üzenhet Brüsszelnek, hogy itthon is megértsék.

Hogy a Soros-ellenes “uszító kampányt” olyanok szervezik, akinek - mint tudjuk - Soros György a főnökük?

Hát ez az, ilyen ravasz az öreg. Ő aztán tudja:

Az a gyanús, ami nem gyanús.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urgebor.blog.hu/api/trackback/id/tr128785266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása