Ürgebőr

Az a gyanús, aki nem gyanús

Baloldali Waterloo: Vona Gáborban látja az egyetlen esélyt a Soros-ösztöndíjas újságíró

2017. december 13. 21:54 - Ürgebőr

Aki amúgy tagadja, hogy valaha is Soros-ösztöndíjas volt

bl_vo_ro_scsillag.pngTeljes a káosz a baloldalon: az Óperencián túli Cassandra-üzenetek vértollú írnoka, az Orbán-rendszer küszöbönálló bukását nyolc év óta vizionáló Amerikai Népszava főszerkesztő-tulajdonosa is Vona Gáborban látja az egyetlen esélyt a fordulatra. Vajon mit szól ehhez Soros György, akit nemrég nyílt levélben köszöntött egykori ösztöndíjasa, Bartus László? Igaz, a levélben azt is írja, hogy soha nem kapott pénzt a milliárdostól. Hazugságok, a múlt titkai, pálfordulások egy külföldre menekült médiakitartott portáljáról. Első rész.

bl_vona.png

Rajongói üzenet Vona Gábornak

 

Meglepődhetett az Amerikai Népszava olvasótáborának kemény magja: a főszerkesztő mai cikkében Vona Gábort méltatja, mint Orbán egyetlen kihívóját. "Vona lassan pozitív hős lesz, függetlenül attól, hogy a pártja az ugyanolyan náci párt, mint volt, s ő elszakadt saját pártjától. Ezért a pártja megbuktathatja őt,

de azt érezniük kell, hogy amit Vona most csinál, azt jól csinálja. 

Sokkoló lehet ezt olvasni egy olyan szerzőtől, aki kevesebb mint egy hónapja még azt írta Vonáról:

Nincs undorítóbb, mint egy cuki náci.

Mondjuk, az ilyen hajtűkanyarok nem meglepőek egy olyan szerzőtől, aki úgy kíván "független" Soros György rajongónak feltűnni, hogy lehazudja múltját. Lássuk csak, ezt a szerelmes levelet kapta a milliárdos üzletember nemrég Bartus Lászlótól:

 

bl_soros_nyi_ltleve_l.png

Nyílt, őszinte felkínálkozás az amerikai milliárdosnak

 

A hála nem politikai kategória, szokták mondani, és Bartus Lászlónak sem sajátja, ahogy az igazmondás sem. Mert hát mit is olvasunk a Soros Alapítvány évkönyvében?

 

bl_soros_alap.png

 

Bartus László nagy pechére a tényfeltáró újságírás létezik, így hazugságaira előbb fény derül, mintsem törölhetné azokat az éjszakai lámpafénynél laptopján az archívumából. (folytatjuk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urgebor.blog.hu/api/trackback/id/tr8013498851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása